‘Zor olacağını biliyorduk’

Fransız teknik adam, oyuncularının performansından mutlu olduğunu söyledi.

‘Zor olacağını biliyorduk’

Osmanlıspor karşısında alınan sonuçtan mutlu olduğunu belirten Paul Le Guen, “Aldığımız 2 yenilginin sonrasında kazanmak önemliydi. Kolay olmadı ama başardık” dedi.

2 maçlık yenilginin ardından Osmanlıspor karşısında 3-1’lik skorla gülen Bursaspor’da Teknik Direktör Paul Le Guen, “Özellikle Galatasaray ve Kayseri karşısında alınan üst üste iki mağlubiyetin ardından bu maç çok önemliydi. Ligdeki pozisyonumuz açısından da önemliydi. Önceliğim sonucu çıkarmaktı ve bunu başardığımız için çok mutluyum. Zor olacağını biliyordum ama başardık. Oyuncularım irade gösterdi, iyi bir strateji koyduğumuzu düşünüyorum. Bu da iyi işledi” dedi.

SEÇENEKLERDEN BİRİ OLABİLİR

“Geliştirmemiz gereken noktalar var. Bunun için çalışacağız” diyen Fransız teknik adam, “Yeni bir sisteme geçtiğinizi gördük, bunu yaparken ne planladınız?” sorusuna Le Guen, “Belki sistem bugün işledi ama oyuncuların bunu kabul ederek çaba göstermeleri sonucu almamızda daha etkiliydi. Bu sistem önümüzdeki günlerde seçeneklerimizden biri olabilir. Çok iyi stoperlere sahibiz. Akademimizden gelen çok iyi özelliklere sahip gençlerimiz var ve Ertuğrul da bunlardan biri. Elimden geldiğince oynatmayı deneyeceğim. Ertuğrul geleceğimizde çok önemli yere sahip olabilir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X