Zorlu maç öncesi Freeman şoku!

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Frittu Extra Bursaspor’da yarın oynanacak zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde Allerik Freeman şoku yaşandı.

Zorlu maç öncesi Freeman şoku!

Yeşil beyazlı ekipten yapılan açıklamada daha önce Çin takımına transferi gündemde olan ancak serbest çıkış tutarı yatırılmayan oyuncunun menajerinin kulüple irtibat geçtiği ve Çin ekibiyle sözleşme imzaladıklarını belirttiği ifade edildi. Menajerin Freeman’ın serbest çıkış tutarını yatıracaklarını bildirmesine karşın herhangi bir ödemenin yapılmadığı belirtilen açıklamada oyuncunun izinsiz olarak Fenerbahçe kafilesine katılmadığı açıklandı. Fenerbahçe maçı kafilesinde yer almayan oyuncunun zorlu maç öncesinde yarın için uçak bileti aldığını ifade etmesinin kulübü zor durumda bıraktığı belirtilirken, “Bizim için asıl olan Bursaspor armasının, formasının değeridir ve hiçbir galibiyetle ölçülemez. Bu süreçte Freeman’ın izinsiz olarak Fenerbahçe maçı kafilesine katılmadığını, kulübümüzün haklarını sonuna kadar savunacağımızı ve gelişmeleri de her zaman olduğu gibi kamuoyuyla paylaşacağımızı belirtiriz” açıklaması yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X