Aktaş: Sonuç  odaklı olacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’da sorunların aşılması ve kısa sürede çözüme yönelik adımlar atılabilmesi için çalışmaların sonuç odaklı olmasının gerektiğini belirtti.

Aktaş: Sonuç  odaklı olacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Aliur Aktaş, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun Ocak ayı olağan toplantısına katıldı. Kayhan Döner Sofrası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aktaş göreve geldiği günden bu yana geçen süre içerisinde yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ekip çalışmasının önemine dikkat çeken Başkan Aktaş, “Özel sektörde akşam bir karar alıyorsunuz, sabah hayata geçiyorsunuz. Ben firma sahipliği de yaptım, firma yöneticiliği de yaptım, çalışan da oldum. Akşam karar alıyorduk, sabah icraata geçiyorduk. Burada bir yapmak istediğinize 6 aydan önce başlamak mümkün değil. Şöyle bir durum var; planı, projesi, ihalesi, ilanı, askısı…Bu işin ekiple olacağı ve olduğu kaçınılmaz bir gerçek” dedi. 

Çalışmalarda sonuç odaklı olunmasının gerekliliğinin altını çizen Alinur Aktaş, “Ekibinizi ne kadar iyi motive ediyorsanız, olaylara ne kadar fokuslanıyorsanız, ne kadar sonuç odaklı çalışıyorsanız, benim arkadaşlara özellikle söylediğim de budur. Sonuç odaklı olacağız. Artık belediyecilik rutin, bildiğimiz o yeşil alan, yol, su, temizlik falan değil. Bunlar belediyelerin asli vazifeleri. Belediyeler öyle yerlere nüfuz ediyorlar, temas ediyorlar ki doğumdan ölüme kadar yani” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X