Belçika’da Bursaspor rüzgarı

Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Şen ile eşi Sevim Orhan Şen’in düzenlediği panele Süha Sidal, Fuat Çapa ve Egemen Bayhan katıldı.

Belçika’da Bursaspor rüzgarı

Belçika’daki Bursasporlu Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen ‘Türk Futbolu ve Bursaspor’un Geleceği’ konulu konferans ilginç buluşmalara da vesile oldu.

Dernek Başkanı Bayram Şen ile eşi Sevim Orhan Şen’in öncülük ettiği panel, Brüksel RC Schaerbeek Futbol Kulübü Lokali’nde düzenlendi.

Panele Brüksel Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, eski Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Bursaspor’dan Belçika Ligi’ne transfer olan Egemen Bayhan, Belçika’da yetişen Teknik Direktör Fuat Çapa ve sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Altyapıya önem vermeli

Panele ev sahipliği yapan Bayram Şen, ‘Belçika’da Bursaspor Bayrağını taşımak ve Bursaspor’a sahip çıkmak bizim için çok önemli ve onur vesilesidir.

Bursaspor şampiyon olduğu zaman Brüksel’de büyük bir coşku yaşadık, yaşattık. Ancak şampiyonluklar sürdürülebilinir olmalıdır.

Bursaspor altyapısına önem vermek zorundadır. Bursa bu özelliğini kaybederse,taşıma su ile değirmen dönmez. Nereye kadar transfer yapacaksınız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X