Benim için bitti

Sinem Kobal, bu yaz çekilmesi planlanan ancak ‘Romantik Komedi 3’ün iptal edilmesinin kendisiyle ilgisinin olmadığını açıkladı.

Benim için bitti

SİNEM KOBAL OYNAYACAKTI…

Sinem Kobal, 1 milyon lira istediği için ‘Romantik Komedi 3’ün kadrosundan çıkarıldığı iddiasının ardından bu kez filmin yapımcısı projeyi iptal ettiklerini açıklamıştı.

İptal kararının kendisiyle bir ilgisi olmadığını belirten Kobal, menajerlik şirketi aracılığıyla yaptığı açıklamada; ‘Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır’ denildi.

ÇEKİMİ BEKLERKEN İPTAL KARARI

Romantik Komedi 3’ü çekmeyi beklerken filmin iptal edildiğini öğrenen Sinem Kobal, projeden tamamen soğudu. Kobal’ın menajerlik şirketinin açıklamasının devamında ise ‘1 Temmuz’da sete çıkmak üzere imza aşamasına gelmiştir.

Ancak yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 Haziran’da filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle Romantik Komedi süreci bizim için sona ermiştir’ ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X