Bursa’da korkutan patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir tekstil fabrikasında patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralının bulunduğu bildirildi.

Bursa’da korkutan patlama: 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa’nın Gürsu ilçesinde Ankara Yolu üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında patlama meydana geldi.

Patlama sonrası çevredeki binalar sallanırken vatandaşlar büyük korkuya kapıldı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre patlamaya fabrikanın buhar kazanı neden oldu. 

 

Olay TV Haber ekibinin patlamanın meydana geldiği fabrikadan aktardığı ilk bilgilere göre gelen ambulanslar olay yerinden çok sayıda kişiyi hastanelere kaldırdılar. Olay yerinde yıkıntı haline gelmiş binalar bulunuyor ve enkaz altında kalanların da olmasından korkuluyor.

Olay Haber muhabirinin mikrofon uzattığı  görgü tanıkları ise patlamanın şiddetini anlatırken, “ortalığı toz duman kapladı, göz gözü görmez oldu” ifadelerini kullandılar..  

BURSA VALİSİ VE GÜRSU BELEDİYE BAŞKANI OLAY YERİNDE

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe Jandarma Komutanı ve diğer yetkililer de şu anda olay yerinde.

Olay TV Haber Merkezi ekibinin canlı yayında aktardığı son bilgilere göre patlamada hayatını kaybeden 3 kişinin ve çok sayıda yaralının olduğu bildiriliyor.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X