Bursa BUSKİ’de görevden almalar, yeni atamalar!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ kadrolarında yaşanan değişim kaleme aldı…

Bursa BUSKİ’de görevden almalar, yeni atamalar!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaşanan bürokratik ve siyasi değişimler ara vermeden devam ediyor.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kadrolaşmasına her geçen gün yeni isimler ekliyor. Büyükşehir ile birlikte bağlı kurumlar ve iştiraklerde koltuklara yeni isimler oturtuluyor.

Büyükşehir’in ardından BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde de bürokrat değişimlerine geçildi.

Dün bu minvalde  BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş görevden alınarak İç Denetim Birimi’ne verildi.

Yedikardeş’e bağlı olan daire başkanlığı ve şube müdürlükleri de diğer Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim’e bağlandı. BUSKİ Yönetim Kurulu üyesi Büyükşehir’in eski Genel Sekreteri İsmail Yılmaz’ın da emekli dilekçesini kuruma verdiğini öğrendik. Yılmaz’ın emekli olmasıyla birlikte BUSKİ’deki boş Yönetim Kurulu Üyeliği ikiye yükseldi.

BUSKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Gürkan Yaman’ın görev alanı da değiştirildi. Yaman, BUSKİ’nin Basın Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Basın Şube Müdürü Güngör Alan da Arıtma Tesisleri Ruhsat ve Denetim Şube Müdürü oldu. BUSKİ’deki bürokrat değişimlerinin önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor. Kurumda diğer bürokratların da diken üstünde olduklarını ekleyelim.

Değişim rüzgârının Büyükşehir Belediyesi’nden sonra bağlı kuruluşu BUSKİ’de de sert estiğini görüyoruz.

Önümüzdeki günlerde tepedeki ve alt birimlerdeki değişimlerin daha da hızlanacağını düşünüyoruz.

Belediye iktisadi teşekküllerinde de yönetim ve denetim kurullarına dönük CHP il ve ilçe yönetimleri, belediye başkanlıkları ile Büyükşehir arasında isim belirleme çalışmaların sürdüğünü hatırlatalım.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X