Bursa’dan Barış Pınarı’na destek

BTSO’nun ev sahipliğinde 80’e yakın oda ve borsa, sendikalar, sivil toplum kuruluşları ile iş dünyası temsilcileri Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek açıklaması yaptı.

Bursa’dan Barış Pınarı’na destek

DERYA DEMİR PINAR

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde 80’e yakın oda ve borsa, sendikalar, sivil toplum kuruluşları ile iş dünyası temsilcileri Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek açıklaması yaptı.

Destek veren kuruluşlar adına konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Türkiye sınır güvenliğini sağlamak, bölgemizin barışa istikrara kavuşmasını temin etmek için Barış Pınarı Harekatı’nı başlatmıştır. Tümüyle meşru bir harekat olan Barış Pınarı milli güvenliğimiz açısından çok önemlidir. Türkiye bu harekat ile terör destekçilerine en önemli cevabı vermektedir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X