Düğüm Salonu’na Bursa’da özel gala

Şahin Irmak’ın yazıp başrolünü oynadığı ‘Düğüm Salonu’ filminin Bursa galası İrem Sak ve Emre Karayel’in de katılımyla Kent Meydanı AVM’de gerçekleşti.

Düğüm Salonu’na Bursa’da özel gala

SERHAT HALLAÇ

OYUNCULARA BÜYÜK İLGİ

Yeni filmleri ‘Düğüm Salonu’ ile şehir şehir gezip seyircileriyle buluşan senarist ve oyuncu Şahin Irmak ile rol arkadaşları İrem Sak ve Emre Karayel, dün akşam Bursa’daydı.

Kent meydanı AVM’de gerçekleşen galada büyük ilgi gören oyuncular, sevenleriyle selfie yapmayı ihmal etmedi. Oyuncular, her şehirde olduğu gibi Bursa’dan da mutlu ayrıldıklarını söylediler.

ZİRVEDE BIRAKACAĞIM!

Gala öncesi soruları yanıtlayan oyunculardan Şahin Irmak, filmi yazım hikayesini anlattı. Düğüm Salonu’nun gerçek bir hikayeden çıktığını belirten Irmak, ‘Filmde yaşananlar bir arkadaşımın gerçekten başına geldi.

Ben de eğlenceli bir hale getirdim’ dedi. Irmak, yeni senaryo çalışmalarıyla ilgili soruya ise ‘Düğüm Salonu ile zirvede bırakacağım’ diye esprili bir cevap verdi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X