Filede şov sürüyor: 3-0

Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda TVF Spor Lisesi’ni de set vermeden geçti ve Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde üst üste 7. galibiyetini aldı.

Filede şov sürüyor: 3-0

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda play-off mücadelesi veren Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda TVF Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup etti. Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde file önünde üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibine 25-18 üstünlük sağladı. İkinci sette de file önünde etkili olan Bursaspor, ligin ilkyarısında 3-0 mağlup ettiği rakibi karşısında bu seti de 25-17 alarak durumu 2-0’a getirdi.

KRİTİK MAÇ SALI GÜNÜ

Üçüncü sette de rakibinin direncini iyice kıran Filenin Timsahları, zorlanmadı. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-10 alan Bursaspor Yüksekoba, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı ve üst üste 7. galibiyetini aldı. Ligdeki 21. maçında 18. galibiyetini alan yeşil beyazlılar, play-off yolunda en kritik sınavlarından birinde salı günü evinde saat 14.00’te lider Karayolları ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X