Gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (Dostum), ultralight uçak ile adrenalin tutkunlarına gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet

İnegöl’ün tabiat güzelliklerini ortaya çıkartmak ve doğa sporlarında İnegöl’ü öncü merkezlerden biri haline getirme hedefiyle çalışmalara devam eden Dostum, her geçen gün özel projelere imza atıyor. Bu kapsamda son olarak sportif havacılık alanında kullanılan ultralight tipi uçak ile uçuşlara başlandı. Yenişehir Havalimanı’nda bulunan ultralight ile uçma deneyimi yaşayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Alternatif sporların çekim merkezi olan Dostum’un gücüne güç katan ultralight uçak ile tüm adrenalin tutkunlarını gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dostum’un İnegöl’ün doğa turizminin gelişmesi noktasında adeta bir üs görevini yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’ün turizm ile anılması noktasında elimizden gelen ne varsa, yapmaya çalışıyoruz. Bacasız sanayi dediğimiz turizmden şehrimizin hak ettiği payı alması noktasında tüm dinamiklerimizi harekete geçirerek çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Turizm alanında öne çıkarmak istediğimiz önemli merkezlerimizden birisi de tabi ki, Dostum. Dostum, doğayı sevenler, sporu sevenler, alternatif spor branşlarıyla tanışmak isteyenler ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış bir merkez” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X