Hadi gidin artık!

Sercan Yıldırım’ı Büyükşehir Belediye Erzurumspor istiyor. Dzon Delarge’ye Fransa’dan bir takım talip olurken, Boban Jovic ve Sane için de sıcak gelişmeler var. Fakat Tomas Necid için yaprak kımıldamıyor.

Hadi gidin artık!

Bursaspor’da önümüzdeki haftadan itibaren transferde hareketli saatler yaşanacak. 
Yarın Bursa’ya gelecek olan Teknik Direktör Samet Aybaba’nın alınacak oyuncularla ilgili son kararını söylemesi bekleniyor.

Peki, kadroda düşünülmeyen futbolcularla ilgili son durum ne? Teknik Direktör Aybaba’nın yeni sezon kadrosunda istemediği isimlerle ilgili menajerler Ali Ay yönetiminin kapısını çalmaya başladı.

KESİN GİDİYORLAR

Bursaspor’la 1 yıl daha anlaşması bulunan Sercan Yıldırım’a, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Büyükşehir Erzurumspor’un talip olduğu belirtildi.

Tecrübeli futbolcu için görüşmeler sürüyor. Yine düşünülmeyen isimlerden biri olan Dzon Delarge ise Fransa yolcusu. Menajerlerin bir takımla anlaşmak üzere olduğu ve konu hakkında Bursaspor yönetimini bilgilendirdiği ifade edildi.

Boban Jovic ve Sane ile ilgili de gelişmeler yaşanırken, bu oyuncuların da ayrılmasını kesin gözüyle bakılıyor.

BASKI YAPILIYOR

Fakat Bursaspor’la 1 yıl daha mukavelesi bulunan Tomas Necid için böyle bir durum söz konusu değil. Çek forvet için yaprak kımıldamazken, Bursaspor yönetiminin belli bir ücret karşılığı sözleşmeyi feshetmeyi düşündüğü öğrenildi.

Başkan Ali Ay’ın Necid’in menajerlerini Bursa’ya davet ettiği belirtildi. Jires Kembo için Katar ve Suudi Arabistan’dan teklif bekleyen Bursaspor yönetimi, Joshua John’un menajerlerine baskı yapmaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X