Igor mu Seleznov mu?

Savunma kurgusunu bozmak istemeyen genç teknik adam, hücumda hattında iki alternatif üzerinde duruyor.

Igor mu Seleznov mu?

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, yarınki Ümraniyespor maçında Brezilyalı oyuncuyu oynatırsa zorlu mücadelede en uçta Kubilay, milli arayı neredeyse antrenmansız geçiren ancak, önceki gün çalışmalara başlayan Seleznov’un forvette maça başlaması halinde ise Kubilay kanatta görev yapacak.

Milli araya Altay yenilgisiyle giren Bursaspor’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor mücadelesinde sahaya sürmeyi planladığı kadroyu şekillendirmeye başladı. Kalede Çağlar’dan vazgeçmeyen ve son iki maçta savunma kurgusunu bozmayan genç teknik adam, orta sahada da değişiklik düşünmezken, ileri uçta kime görev vereceğinin kararını veremedi. Takıma katıldığı günden bu yana eksiklerini kapatmaya çalışan ve milli arada ilk antrenörünün vefatı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Yevgen Seleznov’un önceki gün yapılan çalışmada yer alması ve hırsı teknik heyetin yüzünü güldürürken, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın Ukraynalı golcü ile Igor Da Silva arasında tercih yapması bekleniyor.

ŞANS BULABİLECEK Mİ?

Lider Cesar Grup Ümraniyespor karşısında Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, hazır olması durumunda forvette Yevgen Seleznov’a ilk 11’de şans vermesi halinde ilk haftadan bu yana takımın en uçtaki ismi olan Kubilay Kanatsızkuş’u kanatta görevlendirecek. Böylece Yevgen Seleznov da Türkiye Kupası’nda oynanan Muğlaspor maçının ardından ligde kendisine ilk kez 11’de forma şansı bulacak. Koşukavak’ın aklındaki bir diğer alternatif ise Seleznov’u yine yedek kulübesinde bekletip forvette Kubilay’a şans vermek. Genç teknik adam böyle bir tercih yapması halinde ise kanatta Igor Da Silva forma giyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X