İnegöl yine zorlanmadı 3-0

Ligde kalmayı garantileyen Bursa ekibi, küme düşmesi kesinleşen Gümüşhane Torul Gençlik’i set vermeden geçti ve baraj etabında 2’de 2 yaptı.

İnegöl yine zorlanmadı 3-0

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonu 10. sırada bitiren ve baraj etabındaki ilk maçında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen İnegöl Belediyespor, ikinci maçında Gümüşhane Torul Gençlik’i 3-0 mağlup etti. Ligden düşecek 2 ekibin belirlendiği ve normal sezonda toplanan puanların taşındığı etaba stressiz giren Bursa ekibi, Afyon Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında zorlanmayan galibiyete ulaştı.

Rakip Kula Belediye

Rakibi karşısında zorlanmayan turuncu mavililer, ilk seti 25-15 aldı. İkinci sette de rakibine 25-15 üstünlük sağlayan İnegöl Belediyespor, üçüncü seti de 25-15 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Gümüşhane Torul Gençlik ve Beşiktaş’ın küme düşmesinin kesinleştiği ligi 9. sırada bitirmeyi hedefleyen turuncu mavililer, baraj etabındaki 3. maçında bugün kendisi gibi 9.’luğu hedefleyen Kula Belediyespor’la saat 14.00’te karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X