Kim tutar Timsah’ı 76-71

Bahçeşehir Koleji’ni muhteşem bir performansla deviren Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi play-off yarıfinal serisinde 1-0 öne geçti.

Kim tutar Timsah’ı 76-71

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarıfinal ilk maçında Bursaspor Durmazlar, evinde Bahçeşehir Koleji’ni 76-71 yenerek seride 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı.

5’te 13-8 geriye düşen Potanın Timsahları, taraftar desteğini arkasına alarak 8’de 19-15 öne geçmesine karşın, kendisi gibi Süper Lig’e gözünü diken rakibi karşısında ilk çeyreği 25-20 geride kapattı.

Çeyrek finalde Akhisar Belediyespor’u geçen yeşil beyazlılar, Antalyaspor’u safdışı bırakan rakibi karşısında 17.30’da 36-30 üstünlüğü yakalarken, ikinci yarıya ise 41-36 önde girdi.

ÜSTÜNLÜĞÜ KAPTIRMADI

Mücadelenin ikinci yarısında da muhteşem bir performans sergileyen Bursaspor Durmazlar, zaman zaman farkın erimesine engel olamasa da üstünlüğü kaptırmadı. Üçüncü periyodun başında skoru 43-36’ya getiren Potanın Timsahları, son çeyreğe ise 54-51 önde girdi.

Dördüncü periyoda 5-0’lık seriyle başlayan ve skoru 59-51’e getiren yeşil beyazlılar, adeta şov yaptığı maçtan 76-71 galip ayrılarak seride 1-0 üstünlüğü yakaladı. Play-off yarıfinal serisinde ikinci maç yarın yine Bursa’da oynanacak.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Pablo Martin Batalla, eşi ve Arjantin’den gelen arkadaşlarıyla izlerken, Bursasporlu futbolcular Furkan Soyalp ve Kubilay Kanatsızkuş ile birlikte İstanbulspor’da kiralık forma giyen kaleci Okan Kocuk Ve liglerde forma giyen basketbolcular da takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X