‘Kıvanç da Kenan da vasat oyuncular’

İlyas Salman verdiği röportajda “Kıvanç Tatlıtuğ’u da Kenan İmirzalıoğlu’nu da vasat buluyorum.” diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

‘Kıvanç da Kenan da vasat oyuncular’

Posta gazetesine röportaj veren İlyas Salman, verdiği röportajda yine çok konuşulacak sözler söyledi.
 

“KENAN DA KIVANÇ DA VASAT OYUNCULAR”
 

İlyas Salman “Yeni nesil oyuncuları nasıl buluyorsunuz?” sorusuna “Kenan İmirzalıoğlu’nu da Kıvanç Tatlıtuğ’u da vasat buluyorum. Oyuncu Haluk Bilginer’dir benim için. Zuhal Olcay’dır. Cem Yılmaz çok iyi oyuncudur ama o da var olan potansiyelini kullanmıyor diye kızıyorum. O yetenekten fazlasını bekliyorum. Daha toplumsal içerikli filmler çekmesini istiyorum.” dedi.
 

ilyas-salman-tartismanin-fitilini-atesledi-10357594_4531_m-(1).jpg

“DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI ADAMIYIM”
 

“‘Çirkinler De Sever’ gibi fiziksel görüntünüze vurgu yapan filmler de oynadınız. Aynaya bakınca siz nasıl bir İlyas Salman görüyorsunuz?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Valla benim için güzellik öz ve biçimin akılsız insanların algılayamayacağı şekilde bir araya gelmesidir. Ben biçimsel düşünce p.zevengi değilim. Ama dünyanın en yakışıklı adamıyım.”

ilyas-salman-tartismanin-fitilini-atesledi-10357594_7470_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X