Şehrinizin takımına sahip çıkın

Samet Aybaba ve Ertuğrul Ersoy minik öğrencilerle biraraya geldi.

Şehrinizin takımına sahip çıkın

Kaptan Ertuğrul Ersoy, ‘Bu kadar Bursasporlu öğrenciyle buluşmak beni çok mutlu etti. Benim sizden tek ricam var; takımınızı yalnız bırakmayın’ dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Kaptan Ertuğrul Ersoy, dün okul ziyaretinde bulundular. Millet Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Er Orhan Tezcan İlkokulu’nda minik öğrencilerle bir araya gelen Samet Hoca ve Ertuğrul, büyük ilgiyle karşılandılar. Okul Müdürü Tuncay Özdemir, katılımlarından dolayı Aybaba ve kaptana teşekkür etti. 

Maçlarda görmek istiyoruz

Samet Hoca yaptığı konuşmada, ‘Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Derslerinize iyi çalışın ve geleceğe umutla bakın. Bursaspor maçlarında sizleri görmek istiyoruz’ dedi. Kaptan Ertuğrul Ersoy da, ‘Bu kadar Bursasporlu öğrenciyi birarada görmek beni çok mutlu etti. Benim sizden tek ricam var; Şehrinizin takımına sahip çıkın. Hepinizi maçlara Bursaspor’u desteklemeye davet ediyorum’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X