‘Severek evlendik yürütemedik’ diyen çiften kafaları karıştıran hareket!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 9 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz sene nikah masasına taşıdı. Ancak 14 ay sonra boşanma kararı aldı.

‘Severek evlendik yürütemedik’ diyen çiften kafaları karıştıran hareket!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, 26 Kasım’da 8 dakikalık duruşmada tek celsede boşandı. Adliye çıkışında “Severek evlendik, saygıyla ayrılıyoruz” diyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Instagram hesaplarından hala fotoğraflarını silmedi.

FOTOĞRAFLARINI SİLEMEDİLER

Yaşadığı her anı sosyal medya hesabı Instagram paylaşan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı anılarını silmeye kıyamadı. 

“NİYE SİLMİYORSUN?”

Acun Ilıcalı’nın baze takipçileri, Subaşı ile fotoğraflarının altına “Abi kaç haftadır bekliyorum niye silmiyosun?” yorumları yaptı.

“SEVEREK EVLENDİK, SAYGIYLA AYRILIYORUZ”

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 26 Kasım’da Silivri Adliyesi’nde 8 dakikada boşandı. Boşanma sonrası açıklama yapan Ilıcalı, “Her evlilikte boşanmada var, ayrılmakta var. Bizde Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası bir kaç kere konuştuk denedik. Kurtaramadık. İkimiz için de iyi günler olacaktır diye düşüyorum. Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” demişti.

İşte Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın silmeye kıyamadığı bazı fotoğrafları…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X