Şimdi birlik olma zamanı

Ligdeki son 7 maçını kazanan Bursaspor Durmazlar’da Başantrenör Şemsettin Baş, “Futboldaki şampiyonlukta olduğu gibi kenetlenirsek büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Şimdi birlik olma zamanı

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde muhteşem bir performans sergileyen Bursaspor Durmazlar’da keyifler yerinde. Önceki gün Başantrenör Şemsettin Baş’ın organizasyonuyla biraraya gelen yeşil beyazlılar dün de Cemal Usta’da keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. 

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin, Genel Müdür Erhan Başoğlu, teknik ekip ve oyuncular basın mensuplarıyla bir araya gelirken, birlik mesajları verdiler.

KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURUR

Hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer sezgin, “İlkyarı bizim için iyi geçti. Talihsiz bir sezon başlangıcı yapmasaydık daha iyi bir konumda olabilirdik ancak, performansımızdan memnunum. Üst lige çıkarsak gelirimiz de artacak. Yani kendi ayakları üzerinde duran bir bütçemiz olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Ligde oldukça büyük bütçeli rakiplere karşı mücadele ettiklerini ifade eden Başantrenör Şemsettin Baş ise şunları söyledi:

KENETLENELİM

“Ama onlarda olmayan bizde var. Biz camia takımıyız. Futboldaki şampiyonlukta olduğu gibi kenetlenirsek daha büyük başarı yakalayabiliriz. Bütçe farkını böyle kapatıyoruz. Biz olursak başarılı olacağımızı gösterdik. Kalan 15 maçta da farkımızı göstermek istiyorsak kenetlenmeliyiz. Başarılı grafiğimizle birlikte hedef takım da olduk. Herkes bizi yenmeye de çalışacak. Sonuçta hedefe ulaşmak için oyuncuların inanması önemli. Onların davayı sahiplenmesi çok önemli. Bu sezon fazlasıyla sahiplendiler konumumuz bunu da gösteriyor.”

SAHİP ÇIKIN

Taraftarın desteğinden son maça kadar fazla yararlanamadıklarını ifade eden tecrübeli antrenör, “Bütünlüğü sağlamalıyız. Yaptıklarınız yapacaklarımızın teminatı olacak. Bir olursak bunu sağlayabiliriz” ifadelerini kullanırken, geçen sezon yaşadıkları sıkıntıların tekrarlanmaması için bir yabancı oyuncuyu takıma katmak için çalıştıklarını söyledi. “Biz Bursa takımı değiliz Bursa’nın takımıyız” diyen Genel Müdür Erhan Başoğlu ise, “Bursalıların özellikle Bursaspor’a Bursa’nın takımı olduğu için sahip çıkmalarını istiyorum. Bu kente mal olmak istiyoruz. Bu şehir bunu hak ediyor. Ama taraftarımızdan özellikle şunu istiyorum. Çok ciddi cezalar var. Ve aynı futbolda olduğu gibi bir temsilci sadece taraftarı izleyerek rapor tutuyor. Bursaspor’u seviyorsak dolayısıyla desteklemeliyiz” diye konuştu.

İNANCIMIZ TAM

Takım kaptanı Erdem İlter de sezona istedikleri gibi başlayamadıklarının ifade ederken, “Ancak son haftalarda başarılı bir grafik yakaladık. İkinci yarı için çalışmalarımız yaptık. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Düzce Belediyespor da evinde iyi oynayan bir takım. Süper Lig’e çıkma inancımız tam. Arkadaşlık ortamımız güzel. Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e çıkartacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hayalden vazgeçin

Uzun süre gündemde olan Bursaspor Basketbol Takımı’nın Tofaş ile birleşecek mi sorusuna Genel Müdür Erhan Başoğlu şöyle cevap verdi: “Tofaş ile yapılan görüşmeler sırasında ben de vardım. Bursalılar’ın çok net bir şekilde artık bu hayalden vazgeçmelerini söylüyorum. Bu Tofaş yetkilileri tarafından bize deklare edilmiştir. Ve şu kelimeyle deklare edilmiştir. Bu kelimenin altını çiziyorum ve üzüldüğümü belirtmek istiyorum. ‘Sizin seyirci kitleniz farklı bizim seyirci kitlemiz farklı biz kesinlikle net bir şekilde Bursaspor’la birleşmeyi düşünmüyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X