Taraftar susmadı

Bursaspor’u Bayrampaşa deplasmanında da taraftar yalnız bırakmadı.

Taraftar susmadı

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’na gelen 300 kadar yeşil beyazlı taraftar 90 dakika boyunca takımı destekledi. Yeşil beyazlı taraftarlar maç öncesinde ve sonrasında takımı tribüne davet ederek moral verdiler. 

Furkan Özçal tribünde

Bursaspor’da sakatlıklardan bir türlü başını kaldıramayan  Furkan Özçal’da dünkü maçı izleyenler arasındaydı. Tecrübeli futbolcu karşılaşmayı yardımcı hocalarla birlikte takip etti. 

Vakıfköy’e sarıldı!

18 kişilik maç kadrosunda tam 8 genç isim vardı. 

Teknik Direktör Hamza Hamazoğlu, dün Bayrampaşa karşısında genç oyunculara şans verdi. Fazla forma şansı bulamayan isimlerle birlikte Vakıfköy orjinli futbolcuları sahaya genç teknik adam yedek kulübesini Muhammed Şengezer, Ricardo Faty, Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş, İsmail Can Çavuşluk, Gökhan Berkay Yıldız ve Berke Yılmaz’dan oluşturdu. Mert Örnek’i sağda, Bünyamin Kasal’ı solda, Ertuğrul Ersoy’u ise stoperde oynatan Hamza Hoca, maçın son bölümlerinde ise Kubilay Kanatsızkuş ve İsmail Can Çavuşluk’tan faydalandı. Genç isimler gösterdikleri performansla alkış aldı. 

Hamza Hoca sahaya daldı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğu, karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya daldı. Zeminden kalkan çimleri düzelten genç teknik adamın bu hareketini karşılaşmanın 4. hakemi tebessümle karşıladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X