‘Taraftardan özür diliyoruz’

Harun Tekin ‘Kötü bir sonuç aldık. Bizi iyi destekleyen bir taraftarımız vardı. Toparlanıp çıkışa geçmek zorundayız’ diye konuştu.

‘Taraftardan özür diliyoruz’

Başakşehir karşısında yenilen 3 golde çaresiz kalan kaleci Harun Tekin, kötü bir skor aldıklarını söyledi. Harun ‘İlk yarıda kötü bir futbol sergiledik. Maalesef oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Çok top kaybı yaptık. Rakibe çok duran top şansı verdik ve kornerden golü yedik. İkinci yarı durumu lehimize çevirmeye çalıştık baskılı başladık ama ardından ikinci gol geldi.’ dedi. 

TOPARLANMALIYIZ

Taraftarların kendilerine 90 dakika destek verdiğinin altını çizen tecrübeli file bekçisi ‘Taraftarımız bizi skor her ne olursa olsun çok iyi destekledi. Kötü bir sonuç aldık. Bizi iyi destekleyen bir taraftarımız vardı. Onlardan özür diliyoruz. Toparlanmak  zorundayız. Alanyaspor ve Beşiktaş’la oynayacağımız maçlar var. Hafta arasında iyi çalışıp bu maçlara hazırlanmalıyız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X