111 kilometrelik büyük yarış!

Gran Fondo Marmara Amatör Yol Bisiklet Yarışı 24 Eylül’de yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Dünya çapında ses getirecek organizasyona Bursalılar’ı davet etti.

111 kilometrelik büyük yarış!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek Amatör Yol Bisiklet Yarışı Gran Fondo Marmara’nın Koordinatörleri Ömer Kafkas ve Kemal Pala, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın da katıldığı görüşmede organizasyon hakkında bilgiler veren Ömer Kafkas, 24 Eylül’de 25 ülkeden katılımın sağlandığı ve 2 bin sporcunun katılacağı yarışın Bursa’nın tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.

Dünya çapında tanıtım

Başkan Recep Altepe de, hem Bursa hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği bu organizasyonun dünya çapında tanıtım açısından önemli olduğunu vurgulayıp, ‘Geçtiğimiz yıl yapılan yarışta İstanbul-Bursa arası 2 saat 18 dakikada geçildi. Osmangazi Köprüsü ile Bursa ile İstanbul’un ne kadar yakın olduğunu bir kez daha görmüş olacağız. Uzun parkuru 111 kilometre ve kısa parkuru 53 kilometre olan yarışa her türle desteği vereceğiz. Tüm sporseverleri de 24 Eylül’de yapılacak yarışları izlemeye davet ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X