16 yaşında otobüs durağında beklerken can verdi!

İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde, yönetimindeki otomobille şerit değiştirmek isteyen Raşit Özerdem, önce önünde giden Olcay Tok yönetimindeki otomobile, ardından otobüs durağında bekleyen 58 yaşındaki Fatma Bulanık ile kızı 16 yaşındaki Yağmur Bulanık’a çır

16 yaşında otobüs durağında beklerken can verdi!

3 aracın karıştığı kazada, Fatma Bulanık öldü, kızı ise ağır yaralandı. Hafif yaralanan 3 sürücü ise tedavilerinin ardından polis merkezine götürüldü.

Kaza, Güzelbahçe İlçesi 60. Yıl Anadolu Lisesi otobüs durağı önünde bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İzmir’den Seferihisar yönüne giden Raşit Özerdem (30), yönetimindeki otomobille, önünde giden Olcay Tok’un (26) kullandığı otomobili geçmek istedi. 

Bu sırada direksiyon kontrolünü yitirdiği öne sürülen Özerdem, otomobiliyle önce Olcay Tok’un kullandığı otomobile ardından da otobüs durağında bekleyen Fatma Bulanık ile kızı Yağmur Bulanık’a çarptı. Özerdem’in otomobili savrulup, deniz kenarındaki refüjü aşarak güçlükle durdu. Tok’un kullandığı otomobil ise kontrolden çıkıp önünde giden Mehmet Şahin (52) yönetimindeki otomobile çarptıktan sonra deniz kenarındaki kayalıklarda durdu. 

Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Fatma Bulanık’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz kadının ağır yaralanan kızı Yağmur Bulanık ise ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Buradaki ilk müdahalenin ardından Yağmur Bulanık, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hafif yaralanan üç otomobilin sürücüleri ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Sürücülerin gözaltına alınıp polis merkezine götürüldüğü belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, sürücülerden sadece Olcay Tok’un 1.07 promil alkollü olduğunu tespit etti. Kazaya neden olduğu belirtilen Raşit Özerdem ile diğer sürücü Şahin’in ise alkolsüz olduğu anlaşıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X