16 yaşındaki genç kız koronavirüsten hayatını kaybetti

Fransa’da 16 yaşındaki bir lise öğrencisi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Genç kız Fransa’da virüse bağlı en genç ölüm olarak değerlendirilirken genç kızın kardeşi ise daha önce kardeşinin herhangi bir hastalığının olmadığını belirtti.

16 yaşındaki genç kız koronavirüsten hayatını kaybetti

Hasta ve özellikle yaşlıları etkilediği bilinen koronavirüs salgını Fransa’da 16 yaşındaki bir genç kızın ölümüne neden oldu.

Paris’te yaşayan Julie A isimli Fransız genç kız bir hafta önce hafif öksürük ve nefes darlığı şikayeti ile hastaneye başvurdu.

Hastanede koronavirüs teşhisi konulan 16 yaşındaki Julie A, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Julie’nın, Fransa’da virüs salgınından hayatını kaybeden en genç vaka olarak kayıtlara geçti.

Daily Mail’de yer alan habere göre ise, Julie A’nın kız kardeşi Manon, kardeşinin daha önce herhangi bir hastalığa sahip olmadığını belirtti.

”VİRÜSÜN GENÇLERİ ETKİLEMEDİĞİNİ SÖYLEDİLER, İNANDIK”

Genç kızın annesi Sabine ise kızının ölümünü dayanılmaz bir acı olarak belirterek, ”En başından beri virüsün gençleri etkilediği söylenmedi. Herkes gibi biz de inandık” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X