2 bin 500 kişiye kalite eğitimi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, 2 bin 500 kişiye eğitim vermeyi hedeflediklerini söyledi.

2 bin 500 kişiye kalite eğitimi

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Karaman, dün BTSO Altıparmak Hizmet Binası’nda düzenlenen basın toplantısında 12-23 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ‘Kalite Günleri ve Kalite Zirvesi’ hakkında bilgi verdi. Eğitimlerin Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik ve Yalova’da gerçekleşeceğini dile getiren Karaman, ”Kalite olmazsa güvenlik, mutluluk, huzur,  üretim olmaz. Kalite olmazsa önleyici faliyet olmaz. Biz bütün bu kaliteyle ilgili kısa tanımlara ışık tutmak, sanayicimize bir nebze katkı sağlamak için işin içine girdik. Hedefimiz 5 bin günlük bir eğitim organizasyonuyla 2 bin 500 kişiye eğitimler vermek” dedi.

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, projenin iş hayatına önemli katkıları olacağına vurguladı. BTSO Akademi projesi kapsamında TSE ile beraber bu adımı attıklarına dikkat çeken Burkay, ”Şirketlerimizdeki ve o kurumlarda görev yapan değerli çalışanlarımızdaki değişim ve dönüşümü tetikleyecek olan iyileştirme konularında çok ciddi eğitimler verilecek. Toplamda baktığımız zaman 64 lokasyonda bu eğitimleri vereceğiz. 70’i aşkın da eğitimimiz var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X