2.Lig’de Bursaspor’u ilgilendiren kritik maç!

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. hafta maçında temsilcimiz Karacabey Belediyespor, bugün 6 maçtır galibiyete hasret olan Altınordu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

2.Lig’de Bursaspor’u ilgilendiren kritik maç!

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. hafta maçında temsilcimiz Karacabey Belediyespor bugün 6 maçtır galibiyete hasret olan Altınordu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak mücadelede Muğla bölgesi B klasman hakemi Hakan Ülker düdük çalacak. Ülker’in yardımcılıklarını ise İbrahim Ethem Potuk ve Muhammed Munir Dadı yapacak.

Ligde son 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen ve 20 puanla 11. basamakta yer alan mavi siyahlı ekip, 13 puanla 17. sırada yer alan İzmir temsilcisini mağlup ederek arka arkaya ikinci galibiyetini almak istiyor. Karacabey Beelediyespor’da sakatlıkları bulunan Abdullah Balıkuv ile Ali Aydemir bugünkü maçta forma giyemeyecek. Ersel Aslıyüksek’in durumu ise maç saati netlik kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X