2.Lig’deki Bursa ekibinden üst üste transferler!

İnegölspor, Uşakspor’dan 33 yaşındaki stoper Samet Cantürk ile 2, 37 yaşındaki sağ bek Türker Toptaş’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2.Lig’deki Bursa ekibinden üst üste transferler!

2.Lig’deki temsilcilerimizden İnegölspor, yeni sezon öncesinde iddialı kadro kuruyor.

Bordo beyazlılar 2.Lig ekiplerinden Uşakspor’dan stoper Samet Cantürk ile 2 yıllık, aynı takımdan sağ bak Türker Toptaş’la ise 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce 2 yıl üst üste Afyonspor’da, 1 yılda Vanspor’da şampiyonluklar yaşayan 33 yaşındaki Samet Cantürk, “İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. Bu sene şampiyon olup, 1.Lige çıkmak istiyoruz. İnegölspor’u camia olarak biliyorum. Gerçekten çok büyük bir kulüp. Bizde camiaya ve taraftarlara yakışır bir şekilde sahada gerekeni yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

TAMAMLAMAYA GELDİM
6 yıl önce de İnegölspor’da forma giyen 37 yaşındaki sağbek oyuncusu Türkep Toptaş ise, “6 sene önce play-off’un ucundan dönmüştük. Yarım kalan bir iş vardı. Şimdi inşallah onu tamamlamaya geldim. Takım arkadaşlarımla, camiayla, yöneticilerimizle, teknik heyetimizle birlikte başarılı olmak istiyorum. Burası futbol şehri, çok iyi biliyorum. 6 sene öncede bunun farkındaydım. İnşallah İnegölspor’u layık olduğu yere hep beraber, bütün camia olarak, şehir olarak ulaştırırız diye ümit ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X