2.Lig’deki Bursa ekibinin gençlerine ‘Süper’ kanca!

Milli takım seçmelerine katılan İnegölspor’un U-14 takımı oyuncuları Arda Karaömer ile Özgür Özelce’ye Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Konyaspor talip oldu.

2.Lig’deki Bursa ekibinin gençlerine ‘Süper’ kanca!

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, “2-4 Aralık tarihleri arasında Genç Milli Takımlara oyuncu seçmek ve Milli Takım Sporcu havuzunu oluşturmak için Antalya’da düzenlenen U14 Bölge Karmasına kulübümüz sporcularından Arda Karaömer ve Özgür Özelce davet edilmişti. Dikkatleri üzerlerine çeken ve bizleri gururlandıran bir performans göstererek kampı tamamlayan sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Altyapı Sorumlusu Turhan Albamya ise milli takım seçmelerinde dikkatleri üzerlerine çeken Arda Karaömer ve Özgür Özelce’yi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Konyaspor’un transfer etmek istediğini belirterek, “Kulüp başkanımız Osman Sevim ve yönetim kurulumuzla ortak karar alarak ve İnegölspor’umuzun ve kardeşlerimizin menfaatleri ayrıca eğitimlerimleri doğrultusunda transfer tekliflerini değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X