Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

2. Lig’deki Bursa takımında seri son buldu!

İnegölspor, 3 maçlık galibiyet serisini İskenderunspor deplasmanında mağlup olarak bıraktı.

İnegölspor, 3 maçlık galibiyet serisini İskenderunspor deplasmanında mağlup olarak bıraktı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen İnegölspor’un serisi son buldu.

Bordo beyazlı ekip, 12. hafta maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği İskenderunspor’a 3-1 mağlup oldu.

Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 44. dakikada Enes Soy’un attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda beraberlik golü arayan İnegölspor 54’te Enes Soy’un golüne bir kez daha engel olamadı ve fark ikiye çıktı.

14 PUANDA KALDI

Gol için rakip kaleye yüklenen bordo beyazlılar, aradığı golü 85’te buldu. Cengiz Öktün attığı golle farkı bire indirdi.

Kalan dakikalarda galibiyet golü için bastıran İnegölspor, uzatma anlarında Ömer Kuşan’ın golüne engel olamayarak sahadan 3-1’lk yenilgiyle ayrıldı.

Bu sonuçla 3 maç aradan sonra mağlup olan İnegölspor 14 puanda kalırken hatayı 10. basamakta tamamladı.

Bordo beyazlı ekip, 13. hafta maçında pazar günü Uşakspor’u konuk edecek.


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası macerası yarın
Sıradaki Haber ‘Bizim Çocuklar’ dünya sahnesinde! İşte Bursa’da dev ekran kurulacak yerler