2 takviye daha geliyor

Bursaspor yönetimi bir sağ bek ve 8 numara aldıktan sonra gönderilmesi gündemde olan isimlere yoğunlaşacak.

2 takviye daha geliyor

Transfere hızlı bir giriş yaparak Merter Yüce, İsmail Konuk, Sinan Bakış ve Yonathan Del Valle ile ön protokol yapan Bursaspor, çalışmalarına devam ediyor. 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda arayış içersinde olan yeşil beyazlılar, bir sağ bek ve 8 numara aldıktan sonra transfere gaz kesmeyi planlıyor. Özellikle bonservisi elinde olan isimlerle ilgili uzun süredir bir çalışma içersinde olan yeşil beyazlıların iki iki transferi de yaptıktan sonra gönderilmesi gündemde olan isimlere yoğunlaşacak. 

İSİMLER BELLİ

Geçen sezon verim alınamayan ve yüksek maliyetli futbolcularla bir an önce yolların ayrılması için menajerlerle tekrar irtibata geçen yönetimin ısrarcı bir tutum sergilediği belirtildi. 

Balazs Dzsudzsak, Tom de Sutter, Bakaye Traore, Cristobal Jorquera, Bekir Yılmaz ve Dany’yle yollarını ayırmak için bir süredir görüşme halinde olan yönetim Tomas Necid, Ricardo Faty ve Mert Günok’tan da kulüp bulmasını istemişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X