2 üniversitelinin ölümüne sebep olan uyuşturucu satıcısı yakalandı!

Bursa’da uyuşturucu partisinde 2 üniversite öğrencisinin ölümü, iki gencin de komaya girmesi olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

2 üniversitelinin ölümüne sebep olan uyuşturucu satıcısı yakalandı!

Alınan bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi öğrencileri dün Görükle’deki bir evde alem yapmışlar, fenalaşan dört genç koma halinde hastaneye kaldırılmıştı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki İ.E. aynı okulda okuyan arkadaşı G.K. (23) hayatını kaybetmiş, M.Y.(23) ve K.K. (23) Mudanya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. 

Narkotik polisi olayla ilgili Bahar Mahallesi’nde T.Y. isimli şahsı gözaltına aldı. Üniversiteli gençlerin üst üste 3 tane extacy hap aldıkları öğrenilirken, sorgusunun ardından T.Y. adliyeye sevk edilecek.

Rektörün üzüntüsü

 

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, olayın duyulması üzerine twitter hesabından açıklama yaptı. 

Ulcay, ‘Özellikle gençleri içine çeken zararlı madde bataklığı, maalesef üniversitemizin 2 öğrencisini genç yaşta aramızdan ayırdı. Üzüntümüz büyük. Aynı nedenle 2 öğrencimiz de hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. İnsanlarımızı sonu felaketle biten zararlı madde alışkanlıklarından kurtarmak devletimiz başta olmak üzere, tüm toplumun ortak görevidi. Bütün gençlerimizi hiçbir zaman gerçek mutluluğu ve huzuru getirmeyen zararlı alışkanlıklardan uzak durmaya davet ediyorum’ dedi. 

Bursa’da uyuşturucu felaketi: 2 ölü… OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X