20 yıllığına kiraya verilecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulugöl Tabiat Parkı’nda butik otel yapım ve işletilmesi işi 20 yıllığına kiraya verilecek

20 yıllığına kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu internet sitesi ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Ordu Şube Müdürlüğü faaliyet alanında bulunan, İlimiz Gölköy İlçesi Ulugöl Tabiat Parkı sınırları içerisindeki 101 ada 2 nolu parselin kroki üzerinde gösterilen 1/1000 ölçekli imar planında otel alanı olarak ayrılan 5.253,00 m² lik kısmı üzerinde, Uygulama Projeleri (mimari, statik, elektrik, mekanik ve peyzaj uygulama projeleri) doğrultusunda, Kiracı tarafından inşaatı yapılacak 742,54 m² toplam taban alanlı, 2.316,53 m² toplam yapı inşaat alanlı turistik tesis olarak kullanılacak Butik Otelinin, uygulama projelerine uygun olarak yapılması ve işletmeciliği işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif usulü ile 20 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.

Detaylar için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X