3 bin 226 hayvana sıcak yuva

Yıldırım Belediyesi, sevimli dostların bakım ve tedavisini üstlenmenin yanında onları sahiplendirerek sıcak yuvalarında hayvanseverlerin şefkatine kavuşturuyor.

3 bin 226 hayvana sıcak yuva

Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne gelen sahipsiz hayvanlar burada uzman veteriner hekimler tarafından muayeneden geçirilirken, tedaviye ihtiyacı olan canlılara derhal müdahale ediliyor. Ardından hem iç hem dış parazit ve kuduz aşıları yapılan hayvanların ayrıca kısırlaştırma işlemleri de tamamlanıyor. Sağlığına kavuşturulan ve kimlik kartları çıkarılan sahipsiz hayvanlar daha sonra ise tamamen ücretsiz bir şekilde sahiplendiriliyor. 2014 yılının Mart ayından itibaren süren hayvan sahiplendirme kampanyasıyla Yıldırım’ın 69 mahallesinde ve ilçe dışında 3 bin 226 sevimli canlı yeni yuvalarında yaşama kavuştu. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Toplum olarak mutlu bir yaşam sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Yeni bir hayvan edinmek isteyen vatandaşlarımız, bunun yerine bizlerden şefkat bekleyen sevimli dostlarımızı sahiplenerek onları sokaklardan kurtarabilirler. Barınağımızın kapısı her zaman hayvansever dostlarımıza açık. Bir canlıyı sahiplenerek onları sokaktan kurtarmak isteyen tüm Bursalı hemşehrilerimiz, Cumalıkızık yolu üzerinde bulunan Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Tedavi Merkezi’ne gidebilirler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X