3 gündür haber alınamıyordu, villada ölü bulundu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 3 gündür haber alınamayan bir kişi zeytinlik alandaki villada ölü bulundu.

3 gündür haber alınamıyordu, villada ölü bulundu

Olay, Orhangazi ilçesine bağlı Gemiç Mahallesi’nde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan 60 yaşındaki emekli Abdullah Haluk Ayhan (60), 3 gün kahveye gelmeyince işletmeci durumdan şüphelenip Mahalle Muhtarı Dinçer Dimrit’e haber verdi.

 

Yanına azalarından birini alan Dimrit, Ayhan’ın yaşadığı köyün 500 metre dışında zeytinlik alanda bulunan villaya gitti. İçeri giren Dimrit, Ayhan’ın yerde hareketsiz halde buldu.

 

Olay yerine çağrılan Orhangazi Jandarma Komutanlığı ve 112 ekipleri Ayhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Orhangazi Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi de Gemiç’e gelerek Ayhan’ın cansız bulunduğu villada inceleme yaptı. Abdullah Haluk Ayhan’ın cenazesi ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

YANGIN ÇIKMIŞ

Ayhan’ın cansız bedenini bulunduğu villada yangın çıktığı belirlendi. Büyümeden sönmüş olan yangından kaçarken düşüp baygınlık geçirdiği ve zehirlenerek öldüğü tahmin edilen Ayhan’ın kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu raporundan sonra belirlenmiş olacak.

Ayrıca Ayhan’ın Doğru Yol Parti eski İlçe Başkanı Salim Ayhan’ın kardeşi, eski İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Ayhan’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X