3.Lig’deki Bursa ekibi transferi kapattı!

Bursa Yıldırımspor Teknik Direktörü Murat Gündoğdu, transferi kapattıklarını açıklayıp, “Futbolcular istediklerimizi net bir şekilde sahaya yansıtıyor. Son derece memnunum” dedi.

3.Lig’deki Bursa ekibi transferi kapattı!

Emre KURTBAY

TFF 3. Lig 4. Grup ilk hafta maçında sahasında Balıkesirspor’u 2-1 mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Bursa Yıldırımspor, bu haftayı fikstür gereği maç yapmadan dinlenerek geçirecek. Mavi beyazlı ekipte Teknik Direktör Murat Gündoğdu, oyuncularının kazanma istediğinden son derece memnun olduğunu belirterek iyi bir aile ortamı yakaladıklarını söyledi. Gündoğdu ayrıca istediklerini transferleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek son günde takviye yapmayacaklarını dile getirdi.

KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

Balıkesirspor’un mücadeleyi bırakmayan bir takım olduğunu belirten Gündoğdu, “Senaryoyu yazsan 1-0’a mı yoksa 2-1’e mi sevinrisin dersen 2-1 derim. Kısa zamanda iyi bir geri dönüş yaptık. 90+2’de gol yiyip 90+4’te galibiyet golünü attık. Oldukça iyi durumdayız. Ligin ilk maçları her zaman zordur. Zorluklara rağmen oyuncularımın son ana kadar maçı kazanma istediğinden memnunum. Kayıpsız başlamak da çok önemliydi. Direnen bir rakip vardı karşımızda. Herkes transferi kapalı diye rahat konuşuyor ama mücadele eden bir rakip” dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Futbolcularından istediklerini sahada aldıklarını ancak eksik gördükleri yerlerde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Gündoğdu, “Çok pozisyon ürettik. Son vuruşları da yaptık. Takım bütünlüğü, arkadaşlık ve aile ortamımız devam ediyor. Futbolcular istediklerimizi net bir şekilde sahaya yansıttılar. Son derece memnunum mücadeleden. Çıkaracağımız dersler de var. Bunları da çalışarak düzelteceğiz” ifadelerini kullandı.

TRANSFERİ KAPATTIK

Bay geçecekleri haftayı hazırlık maçıyla değerlendireceklerini aktaran Murat Gündoğdu, “Cumartesi günü (yarın) Nilüfer Belediye ile tesislerimizde maç oynayacağız. Sonrasında da Çatalcaspor maçı hazırlıklarına ağırlık vereceğiz. Yıldırımspor olarak transferi kapattık. Transfere ihtiyacımız yok. Yönetim kurulumuz istediğimiz kadruyu oluşturdu. Onlara da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X