3.Lig’deki Bursa ekibi yeni hocasını açıkladı!

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak TFF 3.Lig’e yükselen İnegöl Kafkaspor, Teknik Direktör Murat Endes ile yeniden anlaştı.

3.Lig’deki Bursa ekibi yeni hocasını açıkladı!

Endes’in yardımcılıklarını Kemal Hastürk, Bilal Özdemir ve Eser Durak, kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Hopaç yapacak.

Nafi Bilaloğlu ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda Genel Koordinatör olarak görevine devam edecek.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Celal Ter, “Geçen sene bu şehrin evlatları olarak onlara güvenerek görevi verdik. Sağ olsun onlarda bizi mahcup etmediler. Başta Nafi hocamızın ve Murat hocamızın bilgisine güvendik. Biliyorsunuz amatörden profesyonele geçişte ilk yılımız. Birçok konuya dikkat etmemiz gerekiyor. Sürdürülebilir bir yapı oluşturmamız gerekiyor. Her zaman söylediğimiz gibi altyapımıza önem vermek istiyoruz. Altyapıdaki değerlerimizi yetiştirip Türk futboluna vermek istiyoruz. Biz nasipse play-off hedefiyle yola çıkacağız” dedi.

YARIŞMACI TAKIM OLACAĞIZ
Teknik Direktör Murat Endes ise Kafkaspor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, “Geçen sene bize güvenenleri çok şükür mahcup etmedik. Camianın uzun yıllardır çok istediği 3.Lig’e katılabilmenin mutluluğu içerisindeyiz ama geçmiş geçmişte kaldı. Artık yeni şeyler söylemek gerekiyor. Biz her zaman futbola güzel tarafından bakan, oyun tarafından bakan, centilmenlik tarafından bakan bir yapı içerisinde olacağız. Üst sıralara oynayan, mücadele eden, kendisini ispatlamaya çalışan, yarışmacı bir takım hüviyetinde bir kadro planlıyoruz. Anlaşmamızın tekrar hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X