3.Lig’deki Bursa ekibinin kader maçı! 2.Lig’e çıkabilecek mi?

Mavi beyazlı ekibimiz, play off yarı final ilk maçında bugün saat 16.00’de 68 Aksaray Belediyespor karşısında rövanş için avantaj arayacak.

3.Lig’deki Bursa ekibinin kader maçı! 2.Lig’e çıkabilecek mi?

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayan ve play-off çeyrek finalinde 1954 Kelkit Belediyespor’u safdışı bırakan Bursa Yıldırımspor, yarın Aksaray’da sahaya çıkacak.

Mavi beyazlı ekibimiz, play-off yarı final ilk maçında konuk olacağı 68 Aksaray Belediyespor’u yenerek 19 Mayıs Çarşamba günü Bursa’da oynanacak rövanş öncesinde avantaj sağlamayı hedefliyor. Aksaray Dağılgan Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.

2.LİG’E ÇIKIŞIN YOL HARİTASI
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3. Lig’de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1. Grup ile 2. Grup, 3. Grup ile 4. Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

Çifte bayram yapacaklar

Bursa Yıldırımspor’da 68 Aksaray Belediye maçı öncesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Minareliçavuş Tesisleri’nde gerçekleşen törene mavi beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli katıldı. Törende konuşan kulüp başkanı Ekrem Senal, “İslam alemi için çok önemli olan bu mübarek günde sizlerle beraber olmaktan çok mutluyuz. Ramazan Bayramı’nın tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diliyorum. Play-off maçlarında sizlere güveniyoruz. Final maçından sonra ikinci bayramı yaşayacağımıza inanıyorum” dedi. Takım kaptanları da yaptıkları konuşmada play-off maçlarında gülen tarafın Bursa Yıldırımspor olacağını ve 2. Lig’e yükseleceklerini inandıklarını belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X