30 büyükşehir ve 41ilde yapıldı! Aktaş’a anket morali

Son dönem kentimizdeki başta İYİ Parti ve CHP olmak üzere AK Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a karşı sistematik bir yıpratma siyaseti yaptıklarını görüyoruz.İl başkanı seçme belirsizliği süren AK Parti’nin Bursa teşkilatları bu girişimlere yeterli siyasi karşılığı veremiyor.Keza canlı yayınlarda, ezici çoğunluğu bulunan AK Parti Grubu’nun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de Başkan Aktaş’ı yeterince savunamadığını izliyoruz. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazdı…

30 büyükşehir ve 41ilde yapıldı! Aktaş’a anket morali

Aktaş, muhalefetin ağır, hakaretvari, itham edici ve kabul edilemez suçlamalarına karşı tek başına mücadele ettiğini görüyoruz.

Partisinin meclis üyelerinin cılız çıkışları olsa da muhalefete en sert tepkiyi kürsüden bizzat oturumu yöneten Başkan Aktaş veriyor.

Dün, Başkan Aktaş’ın, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde muhalefet partileri sözcülerine ve il başkanlarına karşı tek başına yürütüğü siyasi mücadeleye moral olabilecek bir anket sonucu açıklandı.

ORC isimli araştırma şirketi Türkiye’deki 30 büyükşehir belediyesinin ve diğer illerin de bulunduğu araştırma sonunda 2020’de ‘en başarılı’ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Alinur Aktaş’ı belirledi.

Araştırma şirketinin 30 büyük kent ve 41 ilde 42 bin 510 denek ile yaptığını açıkladığı anketin Büyükşehirler kategorisinde 2020’nin ‘en başarılı’ başkanı Alinur Aktaş oldu.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X