4 kentin bilbordlarından pandemi sonrası için ‘Bursa’ya gel’ çağrısı!

Virüs küçüktü, ama etkisi çok büyük oldu. Dünyayı esir aldı, insanları korkutup evlerine kapattı, fabrikaları durdurdu, alışkanlıkları bitirdi, yaşamı engelledi.

4 kentin bilbordlarından pandemi sonrası için ‘Bursa’ya gel’ çağrısı!

Gerçi…

Rakamlara bakılırsa, dünyada olduğu gibi Türkiye’deki vaka sayılarında da yeniden artış eğilimi söz konusu. Fakat sanayi çarklarının dönmesi ve ekonominin canlanması için adımlar atılıyor, günlük yaşam yeniden başladı.

Öyle ki…

Anormal hızda bir normalleşme sürecine birden girdik. Yine de, koronavirüsle tanıştığımız mart başından bu yana çok şey değişti. Uyarılar devam etse de, normal yaşam koşar adım geliyor.

Bu nedenle…

Pandemi sonrası sürecine ilişkin hazırlıklar da başladı. Çünkü, aylarca her şeyden mahrum kalan insanlara pandemi sonrası için yaşamın renkleri ve keyiflerini yeniden anlatmak için hazırlıklar yapılıyor.

İşte…

O hazırlığa erken başlayanlardan biri de Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu. Başkan Alinur Aktaş’ın direktifiyle, Bursa’ya 2-3 saatlik mesafede bulunan büyük illere adeta tanıtım atağı başlatıldı.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X