52 loca sat Dzsudzsak’ın parasını öde!

Şaka gibi tablo… Timsah Arena’da, 3’üncü ve 4’üncü kategori locaların tamamının 1 yıllığına satılmasıyla sadece Macar oyuncunun yıllık maliyeti karşılanacak.

52 loca sat Dzsudzsak’ın parasını öde!

Bursaspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak verim alamadığı Balazs Dzsudzsak, Tom de Sutter ve Miroslav Stoch, kahretmeye devam ediyor. Son oynanan ve 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Gençlerbirliği maçına 11’de başlayan ancak vasatı aşamayan Tom de Sutter ile son bölümlerde oyuna dahil olan Stoch ve Dzsudzsak Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki maç sonu taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Verim alınamayan Dzsudsak’ın Bursaspor’a yıllık maliyeti ise tam 3 milyon 150 bin Euro.

HEPSİNİ SATSAN DA!

Toplam 72 locaya sahip Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’da, 3’üncü ve 4’üncü kategori locaların tamamının 1 yıllığına satılması halinde sadece Macar yıldızın maliyeti karşılanıyor. Toplam 18 adet bulunan ve 1 yıllığı 100 bin Dolar olan 3’üncü kategori localar ile 34 adet yer alan ve 1 yıllığı 50 bin Dolar olan 4’üncü kategori locaların tamamının satılması halinde Bursaspor yaklaşık 10 milyon 250 bin TL gelir elde edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X