6 gündür kayıp, polis cinayetten şüpheleniyor

Bursa’da cumartesi gününden beri kayıp olan emlakçı kadın İznik gölünde arandı.

6 gündür kayıp, polis cinayetten şüpheleniyor

Hayri Şen-İznik


Bursa Yenişehir ilçesinde yaşayan geçtiğimiz Cumartesi gününden beri kayıp olan 51 yaşındaki emlakçı Şadiye Şensözlü için bugün İznik gölünde jandarma tarafından araştırma başlatıldı. Cinayet olasılığını değerlendiren İznik Jandarma Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik timleri botla İznik Gölünün çeşitli bölgelerinde arama yaptı.


Mustafalı köyü altı yakınlarında ki sahil kenarında terkedilmiş halde bulunan Şensözlü’ye ait 16 HU 555 plakalı araçta kan lekesine rastlanması ardından Jandarma ve polis, olayın cinayet olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Kendisinden 6 gündür haber alınamayan Yenişehirli emlakçı kadın bugün aracının bulunduğu alandaki sahil şeridi Jandarma Bot Komutanlığı tarafından karış karış tarandı.        

Annesinin akıbetinden endişe duyan oğlu Özkan Yıldız  “Annem hala kayıp. Annemizin kimseyle husumeti yoktu. Şu an için şüphelendiğimiz kimse de yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X