8. sınıflarda mezuniyet coşkusu

Emine Örnek Okulları 8. sınıf öğrencileri 10 Haziran 2022’de yapılan mezuniyet töreninde mezun olmanın sevincini yaşadılar.

8. sınıflarda mezuniyet coşkusu

Görkemli tören; öğrencilerin cübbe ve kepleriyle yürüyüşlerinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Kurucu Müdür Emine Örnek, törende yaptığı duygu dolu konuşmada, öğrencileri Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda çağdaş bireyler olarak yetiştirdiklerini dile getirdi.

Tören, mezun olan öğrencilerin konuşmalarıyla devam etti. Öğrencilerden Yiğit Akagündüz, Zeynep Cura ve Serdar Demirtaş yaptıkları duygu dolu konuşmalarla hem öğretmenlerini hem velileri hem de arkadaşlarını gururun, heyecanın, güvenin, hüznün doruklarına çıkardı.

Ailelerine sürpriz yaparak bir anda zeybek oynamaya başlayan öğrenciler, dimdik duruşlarıyla Atatürk’e layık evlatlar olduklarını kanıtladılar.
Öğrenciler, anı belgelerini aldıktan sonra 10. Yıl Marşı eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini atmanın gururunu yaşadılar. Kepler atılırken konfetiler ve havai fişeklerle görsel bir şölen oluştu.

Bu güzel akşamda eşsiz müzik ziyafetiyle törene eşlik eden bando ile unutulmayacak bir mezuniyet töreni yaşamış olan öğrenciler, geceyi bahçede onlar için hazırlanan alanlarda aileleriyle, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle fotoğraf çektirerek geceyi noktaladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X