9 bıçak darbesine 17 yıl! ‘Kendimi camdan atınca kurtuldum’

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski kız arkadaşı Çağla Çiçekçi’yi 9 bıçak darbesiyle ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ufuk Özel hakkında, 9 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yaşadığı olayı hala unutamadığını anlatan Çiçekçi, “İzleri her gördüğümde o an gözümde canlanıyor. O nedenle psikolojim hala yerinde değil. Adalet yerini bulsun. Hiçbir kadın şiddeti hak etmiyor” dedi.

9 bıçak darbesine 17 yıl! ‘Kendimi camdan atınca kurtuldum’

Olay, 9 Aralık 2020’de Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi’nde meydana geldi.

Çağla Çiçekçi (22) , ev arkadaşı ve evine gelen eski erkek arkadaşı Ufuk Özel ile yemek yiyip alkol aldı. Bir süre sonra Çiçekçi ve Özel arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ufuk Özel’in boğazını sıktığı Çiçekçi, baygınlık geçirdi. Özel, ardından mutfak tezgahından aldığı bıçakla Çiçekçi’yi boğazından ve karnından 9 bıçak darbesiyle yaraladı.

Evin penceresinden kaçarak canını kurtaran Çiçekçi, özel hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Ufuk Özel ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çağla Çiçekçi, tedavisinin ardından taburcu edildi.

9 bıçak darbesine 17 yıl Kendimi camdan atınca kurtuldum

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X