A Milli Takım Letonya’da 3 puan arıyor! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

Başkent Riga’daki Skonto Stadı’nda saat 21.45’te oynanacak mücadelede Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar düdük çalacak.

A Milli Takım Letonya’da 3 puan arıyor! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu üçüncü maçında bugün Letonya’ya konuk olacak.

Başkent Riga’daki Skonto Stadı’nda yapılacak maç, saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem Tamas Bognar yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Balazs Buzas ve Peter Kobor, dördüncü hakemliğini ise Gergo Bogar üstlenecek.

ÜÇÜNCÜ SIRADAYIZ
D Grubu’nda üçüncü maçlar öncesi Hırvatistan ve Galler 4’er puanla ilk iki sırada yer alıyor. Deplasmanda Ermenistan’ı 2-1 mağlup eden ve Bursa’da Hırvatistan’a 2-0 kaybeden Türkiye ise 3 puanla 3. sırada bulunuyor. Grupta birer maç oynayan Ermenistan ile Letonya’nın ise puanı bulunmuyor.

Grubun diğer maçında bugün Galler ile Ermenistan karşılaşacak. D Grubu’nun bir diğer takımı Hırvatistan ise üçüncü maç gününü bay geçecek. Ay yıldızlı ekibimizde sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü, aday kadrodan çıkarılmıştı. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar Almanya’da düzenlenecek EURO 2024’e katılma hakkı elde edecek.

21.45/ TRT 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X