Acı haber kahramanların ailelerine bir bir ulaşıyor

Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında gerçekleştirilen hain saldırıda 16 askerin şehit olmasıyla acılı haber şehit askerlerin ailelerine ulaşıyor.

Acı haber kahramanların ailelerine bir bir ulaşıyor

Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 askerimiz şehit edilmiş ve 6 askerimiz yaralanmıştı. Şehit askerlerin ailelerine acılı haber verilmeye başlandı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Şehitlerden birinin Manisa’nın Turgutlu ilçesinden Tolga Artuğ, diğerinin ise Salihli ilçesinden Özgür Yatakdereolduğu öğrenilirken, baba ocağına acı haber verildi. 

 

Haber ile ilgili metin girin!.

 

MERSİN’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

 

Türkiye’yi yasa boğan Dağlıca’daki hain saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen’in Mersin’in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı. 

 

Şehit Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen’in (25) Tarsus’un Yeşil Mahallesi 4103. Sokak Serap Apartmanı kat 3’deki ailesine acı haberi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Müftü Vekili Ahmet Korkmaz verdi. Apartmanın önünde duran 112 ambulansını görünce oğlunun şehit olduğunu anlayan Fatma Gözen feryat etmeye başladı. Basın mensupları evin içine alınmazken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Acı haberi alan baba Hayri ile anne Fatma Gözen gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren şehidin annesi ve yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Çevredekiler teröre lanet yağdırırken, Tarsus Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri şehidin oturduğu sokağa ve evinin balkonuna dev Türk bayrağı astı.

 

3 çocuklu ailenin tek oğlu olan şehit Cemre Salih Gözen’in ablası Doğa’nın da Şanlıurfa’da polis memuru olduğu öğrenildi. Şehidin polis kız kardeşi Doğa ise aldığı acı haber üzerine geldiği baba ocağında annesi ve yakınları tarafından gözyaşları ile karşılandı. Askeri yetkililer acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. 

 

Haber ile ilgili metin girin!.

 

ŞEHİT YARBAY’IN ERZURUM’DAKİ KÖYÜNE ATEŞ DÜŞTÜ

 

Haber ile ilgili metin girin!.Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan 16 askerden Yarbay İlker Çelikcan’ın Erzurum’un Olur ilçesindeki Köprübaşı köyünde büyük üzüntü yaşanıyor.

 

Acı haberi alan yarbayın yakınları sinir krizi geçirirken, ailenin yaşadığı Bursa’ya hareket etti. Mahalle Muhtarı Yener Çelikcan, şehit yarbay İlker Çelikcan’ın amcasının oğlu olduğunu, kendisinin 1983 yılında Kara Harp Okulunu kazanarak Ankara’ya gittiğini ve o tarihten bugüne kadar yurdun birçok bölgesinde görev yaptığını, en son görev yeri Malatya’dan geçen yıl Hakkari’ye atandığını söyledi. Şehit yarbayın 95 yaşındaki ninesi Dilber Çelikcan ise, torununun şehit olduğu haberinin ardından büyük bir şok yaşadı. Konuşmakta güçlük çeken nine Çelikcan, gözyaşlarına boğuldu.

 

Şehit yarbayın yengesi Pero Çelikcan ve Neriman Çelikcan da, Çelikcan’ın geçen yıl ailesiyle birlikte köye geldiğini söyleyerek, “Hiç kimseyi incitmezdi, duygusal birisiydi. Hiç kimseye bir şey olmuyor, olan ana kuzularına oluyor” diyerek hıçkırıklara boğuldular.

 

Şehit yarbayın evli ve iki çocuk babası olduğu, eşinin de doktor olduğu öğrenildi.

 

ŞEHİT ATEŞİ ESKİŞEHİR’E DÜŞTÜ

 

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir’in Eskişehir’deki baba ocağına ateş düştü.

 

Hakkari’nin Dağlıca bölgesi kırsalında gerçekleştirilen hain saldırıda 16 asker şehit olmuş, 6 asker de yaralanmıştı. Şehit olan askerler arasında bulunan 25 yaşındaki Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir’in şehit olduğu haberi, askeri erkan tarafından Orhangazi Mahallesi Yavuzalp Sokak’ta yaşayan babası Metin Özdemir ve annesi Fatma Özdemir’e verildi. Acı haberi alır almaz gözyaşlarına boğulan acılı aileyi askeri erkan ve sağlık personelleri telkin etti. Haberi alan şehidin yakınları ve sevenleri de baba ocağına taziye dileklerini iletmek için akın etti.

 

Şehit Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir’in bekar ve 3 yıllık astsubay olduğu öğrenildi.  

 

ŞEHİT ATEŞİ MUĞLA’YA DÜŞTÜ

 

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan 16 askerden birisi olan araç şoförü Uzman Çavuş Adnan Ergen’in Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

 

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan 16 askerden birisinin Seydikemerli araç şoförü Uzman Çavuz Adnan Ergen olduğu öğrenildi. Ergen’in Seydikemer ilçesine bağlı Esen Mahallesi’nde yaşayan ailesine şehit haberi verildi. 

 

Haber ile ilgili metin girin!.

 

ŞEHİT ATEŞİ OSMANİYE’YE DÜŞTÜ

 

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen 16 askerden Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın Osmaniye’nın Kadirli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

 

Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 asker şehit düşmüş, 6 asker de yaralanmıştı. Şehit askerlerden aslen Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi Kadirli Kaymakam Vekili Bedir Deveci, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alaaddin Eşsiz, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve askeri yetkililer verdi. Şehidin babası Yusuf Saltalı, oğlunun şehit olduğu haberi üzerine İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Eşsiz’e sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin annesi Sultan Saltalı ve yakınları ise ağıtlar yaktılar.

Şehit Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın sözleşmeli er olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nde göreve başladığı, geçtiğimiz yıl Hacer Saltalı ile evlendiği ve henüz 3 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit uzman onbaşı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde defnedilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X