AK Parti’de dayanışma

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, AK Parti Yıldırım İlçe yönetimini ağırladı.

AK Parti’de dayanışma

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na gerçekleşen ziyarete, Osmangazi ve Yıldırım İlçe yöneticileri tam kadro katılırken iki teşkilat arası kurulan güçlü bağlar birlik mesajlarıyla yenilendi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, tüm AK Parti ilçe teşkilatlarının Bursa’nın geleceği için çalıştığını ifade etti. İki teşkilat arasındaki güçlü iletişim ve birliktelikten, Yıldırım ve Osmangazi ilçelerindeki vatandaşların huzuru ve refahına yönelik başarılı çalışmaların doğduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, teşkilatların bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ülkenin genel şartlarından dolayı ziyaretlerini biraz geciktirdiklerini söyleyen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise, “Ülkemizin menfaati açısından elimizden geleni hep birlikte yaptığımıza ve de yapmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X