AK Partililer Ağa Ve Çay Mahallelerini Karış Karış Gezdiler

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, teşkilat üyeleriyle birlikte Ağa Mahallesi ve Çay Mahallesini karış karış ge…

AK Partililer Ağa Ve Çay Mahallelerini Karış Karış Gezdiler

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, teşkilat üyeleriyle birlikte Ağa Mahallesi ve Çay Mahallesini karış karış gezerek hem AK Partiye destek istedi hem de Düzce İstikrar Gazetesini dağıttı. 1 Kasım 2015 seçimlerine 15 günden az bir süre kala AK Parti Düzce teşkilatları, daha fazla seçmene ulaşmak için dolu dizgin çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Milletvekilleri köy ve ilçe gezilerinin yanı sıra esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık vererek AK Partiye destek istiyor. Düzce İstikrar Gazetesinin dağıtım çalışması kapsamında Ağa ve Çay mahallelerini karış karış gezen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Düzce İstikrar Gazetesi ve AK Parti bayrakları için birbiri ile yarışan vatandaşlarla konuşan AK Parti heyeti, 1 Kasım 2015 seçimlerinde mahalle sakinlerini AK Partinin yanında görmek istediklerini söylediler. Her iki mahallenin sokaklarını arşınlayan AK Parti heyetine vatandaşlar sıcak ve samimi karşılarken sık sık çay ikram ettiler. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, seçim çalışmasında bir yandan vatandaşların sorunlarını dinledi ve en kısa sürede Düzce’nin tüm eksikliklerinin giderileceğinin sözünü verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X