Akdeniz başarıyı paylaştı

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda güreş dalında olimpiyat şampiyonu olan milli güreşçi Muhammed Akdeniz, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

Akdeniz başarıyı paylaştı

Samsun’da gerçekleşen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda grekoromen stil 71 kiloda Olimpiyat şampiyonu olan Muhammed Akdeniz, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti. Milli güreşçiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de eşlik ederken, ziyarete AK Parti Milletvekili Bennur Karaburun da katıldı. Vali Küçük, başarılarından dolayı milli güreşçiye cumhuriyet altını hediye etti.

GURUR DUYDUK

Başarısından dolayı milli güreşçi Akdeniz ile gurur duyduklarını ifade eden Küçük, “Olimpiyat şampiyonumuzla gurur duyuyoruz. Gençlerimize örnek ve Bursa’nın medar-ı iftiharı oldu. Biz de bu başarıyı ilk günden haber aldık ve sevinç içinde olduk” şeklinde konuştu. Milletvekili Bennur Karaburun da şampiyon güreşçiyi tebrik ederek, “İnşallah bu sporla birlikte bütün hayatında önemli başarılara imza atacağına inanıyorum’ dedi. Milli güreşçi Muhammed Akdeniz ise, kazandığı başarıya disiplinli ve azimli çalışmalarına borçlu olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X