Akıl almaz olay! Eski kız arkadaşının evlendiğini öğrenince…

Antalya’da K.A, aylar sonra izini bulduğu eski kız arkadaşının evine gidip, kapısını kırdı. Eski kız arkadaşının evlendiğini ve hamile olduğunu görünce sinir krizi geçiren K.A, apartmandan çıkarken yoldaki otomobillerin camını kırdı. Gözaltına alınan K.A’ya, sokağa çıkma yasağını ihlali nedeniyle 3 bin 150 lira para cezası uygulandı.

Akıl almaz olay! Eski kız arkadaşının evlendiğini öğrenince…

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Teomanpaşa Caddesi’nde meydana geldi.

K.A., aylar önce ayrıldığı kız arkadaşı H.C’nin oturduğu yeri bularak, evine gitti. K.A.’nın eve girmeye çalışması üzerine H.C, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Kapıyı kıran K.A, H.C’nin evlendiğini ve hamile olduğunu öğrenince sinirlendi.

H.C’nin çığlık atması üzerine binadan çıkan K.A, hıncını sokaktaki otomobillerden çıkardı. Park halinde olan 2 otomobile zarar veren K.A, bir otomobilin camını koluyla kırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, K.A’yı sakinleştirdiği esnada K.A diğer otomobilin de camını kafa atıp, parçaladı.

Kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 lira ceza kesildi

Ekipler, K.A’yı güçlükle sakinleştirerek ekip aracına bindirdi.

H.C, K.A.’dan şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen K.A.’ya, sokağa çıkma yasağını ihlalden de 3 bin 150 lira para cezası verildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X