Aktaş’tan Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve parti yöneticileri Mahmut Demirtaş ve Savaş Ateş ile birlikte Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni gör

Aktaş’tan Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na , ilk açılışı İnegöl’de yaptığı için de teşekkür etti. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede İnegöl’e ilişkin istişarelerin de yapıldığı ifade edildi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursamızın değerli Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Başbakan Yardımcılığı görevine getirildi. Bu durum bizler için de ayrı bir gururdur. Sayın Başbakan Yardımcımız ayrıca görevine başladıktan sonra ilk açılış programını da İnegöl’de gerçekleştirdi. Bizler de bugün kendisini makamında ziyaret edip hem yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletmek, hem de ilk açılışını İnegöl’de yapması nedeniyle teşekkürlerimizi bildirmek için ziyaretine geldik. Kendisinin yoğunluğunu da burada gördük. Bu görevlendirmenin Bursamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X